Verdens måske bedste opsparing!

Et liv med passiv indkomst


Hvad er passiv indkomst og hvorfor er det overhovedet værd at arbejde hårdt for?

For mig er passiv indkomst = frihed!

Vi kender alle til passive udgifter, der hver måned automatisk bliver trukket fra vores budget konto og hver gang vi anskaffer os en ny passiv udgift, så har vi stavnbundet os selv endnu mere til arbejdsmarkedet og vi er måske endda nød til at arbejde endnu mere hver måned.

Men når vi nu alle har passive udgifter hvorfor er det så at vi ikke alle sørger for at skabe passive indkomster der kan "købe" os fri fra den økonomiske belastning som vores passive udgifter giver os?

Det er et godt spørgsmål og svaret er nok meget individuelt, men ofte er det måske fordi vi ikke ved hvordan vi kan gøre det, er bange for at fejle eller ikke er villige til at yde den ekstra indsats det kræver at skabe sig passive indægter.


Jeg har brugt de sidste 3 år på at skabe passive indtægter, der i dag gør at vi kan betale 25% af vores samlede udgifter med passive indtægter og med udgangen af 2019 vil det være 50%.

Mit næste mål er nu at vi fra udgangen af 2020 kan betale 100% af vores udgifter med passive indkomster. Der med vil både min kone og jeg have mulighed for at trække os helt tilbage fra det traditionelle arbejdsmarkedet.

Men hvad vil det så sige at en indkomst er passiv?

Når man sider og læser om passiv indkomst på nettet, så er det ret tydeligt at der er mange der ikke helt er klar over hvad passiv indkomst er og der er mange der lever i den illusion at deres aktive indkomst er passiv.

Der er også mange der gerne vil sælge idéen om at du kan lave passiv indkomster ved at sælge andres produkter online, men med mindre du kan finde et produkt folk køber måned efter måned og du vel og mærket får provision hver gang, så har det intet med passiv indkomst at gøre.

Dermed ikke sagt at man ikke kan tjene mange penge ved det og at det ikke kan være en god idé, men det er bare ikke passiv indkomst.

Når jeg snakker om passiv indkomst, så taler jeg om indtægter der kommer uafhænnigt af din indsats. Ellers er de jo i virkeligheden ikke passive vel

► Royalty fra noget du engang har lavet, som du stadig får indkomst fra selv om du ikke længere yder en aktiv indsats er passiv indkomst.
► Penge der arbejder for dig og her tæller det ikke hvis du skal side aktiv og yde en indsats, er passiv indkomst.
Aktiv indkomst vs. Passiv indkomst

Så når vi snakker passiv indkomst, så skal vi passe på at vi ikke forveksler aktive indkomster med passive.

Jeg oplevet igen og igen folk på nettet der skriver om passiv indkomst og måske endda fremstår som et forbillede for hvad indkomst indkomst er.
Men virkeligheden er ofte, at de arbejder benhårdt for at holde deres indtægt i live. De tjener måske rigtig godt men det er bare ikke en passiv indkomst.

Det vil altså sige, at når jeg tidligere skrev at mine passive indtægter i dag dækkede 25% af mine udgifter, så betyder det at de indtægter ikke længere kræver en indsats fra min side.

Jeg har stadig aktive indtægter og det vil jeg formentligt blive ved med at have. Men jo flere passive indtægter jeg bygger op fremover jo mere kan jeg selv bestemme hvornår jeg arbejder, hvor jeg arbejder, hvor meget jeg arbejder og ikke mindst med hvem jeg arbejder med.

Hvordan gør jeg så helt præcist?

Min indkomst i dag er skabt af et mix af passive og aktive indkomster, hvor de aktive indtægter dels betaler vores regninger men også invisteres så de fremover skaber nye passive indtægter.

Der ved kommer jeg hver måned et skridt nærmere målet om 100 % at kunne opretholde den livsstil vi ønsker os igennem passive indtægter.

► Investering i tropisk skov - Giver mig en 100% passiv indkomst med et højt attraktivt afkast.
Læs mere her: Skab dig passive indkomst ved investering i tropisk skov!
► Better Globe - Bygger et internationalt salgs-netværk, hvor vi hjælpe mennesker med at skabe et mix af passive og aktive indtægter. Better Globe provisionen fra mit salgs-netværk står i dag for 75% af mine passive indtæget og 50% af mine aktive indtægter.
Læs mere her: Skab vedvarende passive indtægter med Better Globe!
► Formidling af ejendom - Bygger et internationalt salgs-netværk indenfor ejendomshandel - Giver mig et mix af aktive og passive indtægter.

► Traditionel lønmodtager indtægt - Betaler regningerne, så jeg kan fokusere på at skabe passive indtægter der stille og roligt tager over og dermed på sigt gør min lønmodtager indtægt overflødig.

Går du med en drøm om mere økonomisk frihed, have en passiv indkomst og er du villig til at arbejde hårdt for indenfor 3-5 år at kunne leve af passive indtægter, så kan jeg hjælpe dig.

Men det kræver at du er villig til at lægge en seriøst indsats. Med mindre du har rigtig mange penge du kan investerer i noget der giver dig passive indtægter, så kommer passive indkomst ikke af sig selv.

Men tro mig det er arbejdet værd!

Jag vill gärna kontaktas!

Fyll i formuläret om du vill bli kontaktad för mer information eller vill delta på en av våra informationskvällar, så kommer vi att kontakta dig.

2+2


Vad ska jag förvänta mig om jag fyller i och skickar in formuläret?


✔ Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar och ta reda på vad vi kan göra för dig!
✔ Vi accepterar alltid ett nej tack.
✔ Vi håller din information 100% konfidentiell och skickar aldrig vidare information.