Sveriges kanske bästa besparing!

Bli CO2-neutral med ett sparande i Better Globe


Intresset för att minska våra koldioxidutsläpp eller göra oss helt CO2-neutrala ökar snabbt och ligger i tiden av vårt fokus idag.

Samtidigt ökar debatten fram och tillbaka vad vi måste göra med våra koldioxidutsläpp och hur vi skall löser de klimatproblem vi står inför.

Men visste du att 20% av världens växthusgasutsläpp beror på avskogning av våra skogsområden, medan bara 12% av världens växthusgasutsläpp kommer från transporter.

PÅ vårt jordklot har vi i dag 3 biljoner träd men varje år mister vi 10 miljarder träd på grund av skogsavverkning om vi fortsätter på detta sätt kommer det helt enkelt inte finnas en framtid för kommande generationer.

Att plantera träd bör därför vara ett av våra största fokusområden för att stoppa denna utveckling för det är det effektivaste sättet att ta bort CO2 i vår atmosfär.

Kompensera för dina CO2-utsläpp från dina flyg med träd. Kompensera för dina CO2-utsläpp från dina flyg med träd.
Kompensera för din egen eller din familjs koldioxidutsläpp med träd. Kompensera för din egen eller din familjs koldioxidutsläpp med träd.
Kompensera för dina koldioxidutsläpp från bilkörning med träd. Kompensera för dina koldioxidutsläpp från bilkörning med träd.
CO2-neutral, kompensera för din koldioxidutsläpp, Better Globe

Med andra företag där du kan göra dig själv eller din familj CO2-neutral, betalar du till företag för att investera i olika CO2-reducerande projekt. Med oss ​​investerar du i dig själv och din familj, samtidigt som vi gör en skillnad för vårt klimat på flera fronter!

När du köper tropisk skog genom Better Globe, gör dina pengar en stor skillnad på många områden:

När du co2 kompenserar med träd stöder du automatiskt många av FN: s 17 klimatmål. Nedan kan du se kort hur vi till exempel. stöder klimatmål 1, 4 och 13:

tjeckmark Att du hjälper utsatta familjer ur extrem fattigdom genom Better Globes mikrofinans banker och (Agroforestry!).
tjeckmark Better Globe Forestry stöder exempelvis Child Africa och lokala skolor i Kenya. genom (Green Initiative Challenge!)
tjeckmark Varje träd du köper inkapslar cirka 0,5 tum CO2 från atmosfären.
Träden minimerar öken spridning och återställer grönområden i några av Afrikas mest exponerade områden. (Se resultaterne her!)

Klik her for at se alle FN´s 17 klimamål!

Jag vill gärna kontaktas!

Fyll i formuläret om du vill bli kontaktad för mer information eller vill delta på en av våra informationskvällar, så kommer vi att kontakta dig.

2+2


Vad ska jag förvänta mig om jag fyller i och skickar in formuläret?


✔ Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar och ta reda på vad vi kan göra för dig!
✔ Vi accepterar alltid ett nej tack.
✔ Vi håller din information 100% konfidentiell och skickar aldrig vidare information.