Sveriges kanske bästa besparing!

I dag är Better Globe ett erkänt och prisvinnande företagNär Better Globe startade 2006 fanns det många som sa att det inte kunde göras.

Men faktum är att Better Globe sedan starten 2006 har gjort allt de sa att de ville ha från början och på många områden har de levererat mer.

Det har naturligtvis inte varit utan problem och de första åren fanns det inte många som visste om Better Globe internationellt och man hade inte många resultat att visa.


Men idag är det en helt annan historia och sedan starten har det hänt så mycket!

I dag är Better Globe ett prisvinnande företag där de har fått den ena internationella utmärkelsen efter den andra och det är de förtjänta av.
Better Globe och Rino Solberg får allt mer internationellt erkännande!

På sidan här borde vi därför försöka titta på några av de bekräftelser som Better Globe fått från 2014 fram till nu!

Læs også mere om nogle af de gode erhvervs artikler der er skrevet om Better Globe:    Læs mere her!

Rino Solbergbland huvudtalarnaAFRICA TRADE AND INVESTMENT GLOBAL SUMMIT


Better Globe och Rino Solberg är igen erkända för sin kompetens och engagemang i Afrika. Den här gången med Rino som en av huvudtalarna för "AFRICA HANDEL OCH INVESTERING GLOBAL SUMMIT".

AFRICA HANDEL OCH INVESTERING GLOBAL SUMMIT syftar till att hitta innovativa och hållbara lösningar för investeringar i Afrika och då är det ett stort erkännande för Rino och Better Globe ska bjudas in som talare.
AFRICA HANDEL OCH INVESTERING GLOBAL SUMMIT syftar till att hitta innovativa och hållbara lösningar för investeringar i Afrika och då är det ett stort erkännande för att Rino and Better Globe ska bjudas in som talare.

Bette GlobeNamngiven gazelle aktivitet i Norge


Better Globe är 3 år i rad (2016.2017.2018) röstade till ett av de snabbast växande företagen i Norge.
Better Globe vinner gaselle priset 3 år i rad i Norge

Erkänt av The Financial Times

Känd som ett av Europas snabbast växande företag.

Den här gången av ingen annan än The Financial Times.


Läs mer här!
Better Globe erkänt i The Financial Times

Blandt de hurtigste voksende selskaber i europa og optaget i INC 5000.


I 36 år har Inc. 5000 erkändt de snabbast växande privata företagen till en mycket exklusiv klubb. Med tanke på de miljoner privata företagen som är verksamma i hela Europa, noteras på Inc. 5000 Europa är en stor prestation.

Det genomsnittliga noteringsbolaget ökade sin försäljningen med mer än 331 procent sedan början av 2012, medan den genomsnittliga verksamheten växte med 485 procent. Vi Better Globe visade en tillväxt på 602 procent.


Läs mer här!
Uppkallat till ett av de snabbast växande företagen i Europa!

Den 22 februari 2017 fick Better Globe AS positionen 1145 hos Inc. 5000 Europa listan. Detta är Inc.5000 rankningen av de snabbast växande privatägda företagen på den europeiska kontinenten baserat på en treårig omsättningsökning.

Namngivna som ett av de 20 mest respekterade företaget i Afrika.Utnämnd av Mirror Review som "Gröna Messias av Afrika" samtidigt som de röstades till ett av de 20 bästa företagen i Afrika!

Mirror Review är en affärstidning som skriver om invovativa företag som sticker ut från publiken genom att göra något exceptionellt.


Läs mer här!
Better Globe är en av de 20 mest respekterade företagen i Afrika av Mirror Review.

Rino Solberg - Namngivna vinnare av Business Worldwide´s CEO Awards 2017


Rino vinner Business Worldwide Magazine: s VD-utmärkelser 2017 i kategorierna "mest ansvarsfull vd och skogsindustri 2017".

Läs mer här!
Rino Solberg namnges som vinnare av Business Worldwide Magazines CEO Awards 2017

CV Magazine - En inspirerande historia.


Ett innovativt företag som driver huvudkontor och plantager i Kenya och Uganda avser att utveckla sin affärsmodell med visionen att utrota fattigdomen i Afrika. Rino Solberg ger oss en inblick i hur hans innovativa företag har uppnått framgång på den afrikanska kontinenten.

Läs mer här!
Erkännande av CV Magazine

TEDxGöteborg - Utrota fattigdom i Afrika | Rino Solberg

TEDx är en organisation som främjar extraordinära människor och ider som kan förändra världen. Rino Solberg var inbjuden till denna exklusiva klubb att berätta om sin vision. TEDx skapades från TEDs uppdrag, "idéer som är värd att sprida sig".

Se föreläsningen från TEDxGöteborg här!
Rino Solberg i TEDxGöteborg

Better Globe Forestry mottager pris i Kenya.


Better Globes Skogsbruk fick den prestigefyllda 2015-priset för Best Corporation Skatteavkastning - små och medelstora företag. Lawrence Muema (finansdirektör) godkände priset på uppdrag av Better Globe Forestry i en ceremoni som deltog av president Uhuru Kenyatta.

Priset säger: Tulipe Ushuru Tujitegemee, som betyder "Inkludera självkontrollutmaningar."

https://www.businessdailyafrica.com/
Bättre Globe skogsbruk vinner skattepriset i Kenya

Better Globe - THE HUMANITARIAN WATER AND FOOD AWARD

År 2015 var vårt skogsbruksföretag Better Globe Forestry bland de senaste 13 projekten som tävlade om årets WAF AWARD. Trots att de inte kom i finalen visar det att världens blickar ser deras stora arbete.

Denna prestigefyllda utmärkelse delas ut bland annat till företag, organisationer eller institutioner vars projekt på ett unikt sätt hjälper till att säkerställa vatten- och livsmedelssäkerhet i områden där detta inte är närvarande.


Läs mer här!
THE HUMANITARIAN WATER AND FOOD AWARD

Child Africa Vinner första platsen i - Tumaini Award.


Better Globe samarbetspartner Child africa vann första platsen i det eftertraktade Tumaini-priset i kategorin "Utbildning" 2014 för deras fantastiska arbete med utbildning för barn i Uganda!

Child Africa startades 1991 av Julie och Rino Solberg och drivs idag av Julie.
Child Africa vinner första plats i Tumaini-priset

Behöver du mer kunskap?


Jag hoppas att den här sidan har kunnat ge dig mer kunskap om Better Globe och ett förtydligande av eventuella frågor.

Skulle du fortfarande ha kvar några olösta frågor eller funderingar, ring eller skriv till mig!

Som jag tidigare nämnt är Better Globe mitt absoluta favoritprojekt och jag är så tacksam och glad över den positiva utvecklingen Better Globe genomgår. Därför kommer Better Globe att fortsätta att vara en viktig del av min familjs besparingar och jag är stolt över att representera detta fantastiska företag.

Jag är redo att hjälpa dig!
Därför kommer Better Globe att fortsätta att vara en viktig del av min familjs besparingar och jag är stolt över att representera detta fantastiska företag.

Jag vill gärna kontaktas!

Fyll i formuläret om du vill bli kontaktad för mer information eller vill delta på en av våra informationskvällar, så kommer vi att kontakta dig.

2+2


Vad ska jag förvänta mig om jag fyller i och skickar in formuläret?


✔ Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar och ta reda på vad vi kan göra för dig!
✔ Vi accepterar alltid ett nej tack.
✔ Vi håller din information 100% konfidentiell och skickar aldrig vidare information.